Restavracija Izola v bližini morja, kjer je dobra hrana

Vsak, ki se pripelje do slovenske obale, si rad privošči čisto morje, dobro hrano in pijačo. 

Katera restavracija Izola pa nam lahko to ponudi?

Veliko domačinov, če jih boste vprašali za nasvet, kje se dobro je, ti bodo povedali za restavracije, ki niso blizu morja, kajti oni poznajo tiste restavracije, kjer živijo in pripravljajo jedi domačini in je hrana res dobra. Tako domačina nekje ob plaži v restavraciji ne boste pogosto videli, da si je privoščil kosilo. Tako si je treba vzeti čas, ker je marsikatera restavracija Izola izven mesta dobra in imajo noro dobro hrano.

Po drugi strani pa dobro vemo, kako je, če imaš družino in si prišel na morje, tako ti je najlažje, da poješ kosilo nekje ob morju. Meni je restavracija Izola, ki je na plaži Delfin res dobra. Tam sem dobil vedno dobro in okusno hrano in ni samo to, rudi uslužbenci so zelo prijazni, vedno pripravljeni pomagati.

Ker pogosto prihajamo v Izolo, tudi lahko rečem, da drugih restavracij po obali žal ne poznam, tako da je zame restavracija Izola najboljša, zakaj bi hodil drugam in mogoče ne bi bil zadovoljen, če pa je restavracija Izola prava izbira zame.

Kaj vi želite, da vam restavracija ponudi, da od nje greste zadovoljni?

Pri meni mora restavracija Izola imeti:

  • Lepo lokacijo,
  • Prijazno osebje,
  • Dobro hrano.

To so moji pogoji, kjer potem lahko uživam ob naročenem kosilu ali večerji. Nimam rad nezdrave hrane in neprijaznega osebja, kar pa ga je vedno več. Tako se ne morem zadržati, če se natakar ne obnaša tako, kot bi se moral. Hitro kakšno besedo dodam, da tudi on vidi, da slišimo in vidimo njegovo obnašanje. Sam sem prav vesel, ker vse to ima restavracija Izola in tja pogosto grem na večerjo po napornem dnevu.