Stanovanje na Obali je lahko nekaj prečudovitega

Nekaj časa nazaj sem si res zaželela preživeti celo poletje na Obali. Ne vem zakaj, ampak sem res imela to željo. Oče mi je predlagal, da si najdem stanovanje na Obali in da sem lepo tam do konca poletja. Nekaj denarja sem že zaslužila in tako sem vedela, da si to lahko privoščim. 

Stanovanje na Obali je lahko nekaj prečudovitega

Res sem začela iskati stanovanje na Obali, kjer bi lahko bila približno dva meseca in tudi zelo hitro sem našla takšno stanovanje. Stanovanje je bilo res zelo lepo in cenovno ugodno, je pa tudi res da sem imela zelo veliko denarja prihranjenega in zato sem si lahko tudi privoščila marsikaj. Nekaj denarja mi je ostalo tudi za hrano in pa za vsakdanje življenje. 

Komaj sem čakala, da se poletje res začne in da grem lahko nekam za dva meseca. Imela sem zelo veliko planov in idej za tisto poletje. Ko se je poletje začelo, sem končno spakirala vse poletne stvari, ki sem jih imela in takoj šla na Obalo. Stanovanje na Obali, ki sem ga dobila je bilo res perfektno. To stanovanje na Obali je bilo tudi zraven morja, kar je pomenilo, da sem lahko bila vsak dan na plaži brez kakršnihkoli stroškov za parkirišče ali gorivo. 

To je bilo res nekaj nepozabnega. To stanovanje na Obali je bilo tudi zelo blizu centra mesta, kar je pomenilo, da sem imela vse zelo blizu. Plažo, trgovino, lekarno in podobno. Avto sem potrebovala le takrat, ko sem želela koga obiskati ali pa ko sem šla na izlet, kar se je seveda velikokrat zgodilo. 

Tisto poletje je bilo definitivno najboljše poletje v mojem življenji in tako sem tudi dobila neizmerno željo, da bi tudi začela živeti na Obali, a sem se zavedala, da ne bi bilo isto. Takrat sem bila na Obali na počitnicah, če pa bi živela na Obali pa je situacija popolnoma drugačna in tako sem lepo tisto poletje zaključila z vprašanjem: Ali si želim ostati na Obali ali ne?