Po večerih se mi dogaja, da so prisotni mravljinci v desni roki

Ko sama pri sebi vidim, da moje zdravje ni tako, kot bi moralo biti, potem me postane strah in potem je vse še samo slabše. Tokrat sem opazila, da se mi pojavljajo mravljinci v desni roki na zadnjih dveh prstih. Seveda me je to precej zmotilo in po enem tednu ponavljajočih se mravljincev, sem se odločila, da pokličem svojo zdravnico.

Tako sem šla na pregled, da vprašam, zakaj se mi je to začelo pojavljati in ali me to lahko skrbi. Zdravnica me je dala naprej na slikanje in ni veliko komentirala. Kar me je zmotilo, kajti k zdravniku prideš po nasvet in pričakuješ, da boš dobil na svoja vprašanja vse odgovore, tako pa nisem dobila prav nič. 

Sama nisem zdravnica in mravljinci v desni roki na zadnjih dveh prstih so me zmotili. Ja, verjetno je to njena služba in ima veliko več resnih izvidov, ampak to še ne pomeni, da moj izvid ni resen in da me ne skrbi. Vedno grem do zdravnika s težavo, namesto da bi šla z veseljem, ker oni so tam zaradi nas in ne mi zaradi njih. 

Takoj, ko opravim slikanje in dobim izvid se vrnem k njej, da mi pove, kako naprej, in upam, da bo vse ok. Na slikanje pričakujem, da bom čakala dlje časa, ker tako vedno je, če imaš napotnico izdano preko zdravnika. Najraje bi šla privat, kajti tudi to ni drago, vendar vseeno potem prideš do sovje zdravnice, ko dobiš izvid, da ti potem ona pove preko izvida, zakaj so nastali mravljinci v desni roki in te napoti naprej na zdravljenje. 

Moji mravljinci v desni roki se ponavljajo, takrat ko pridejo roko, razgibam in je boljše, kako pa bo naprej, pa ne vem, ker čakam izvid, sem pa vesela, da mi razgibavanje pomaga, da mravljinci v desni roki ne ostajajo dlje časa.